Thom en Marion

'Jij vangt snel op wat voor iemand belangrijk is'

Foto credits: Cfoto

Wij hadden de eer om jouw eerste paar te zijn waar jij je handtekening voor hebt gezet om te mogen trouwen. Wij vonden het erg prettig om dit aan jou over te laten. De gesprekken, waar wij in het begin wel tegenop zagen omdat je dan wel heel veel over jezelf moet vertellen, liepen vanzelf. Hoe wij dachten dat het zou gaan, ging het niet. Het waren hele prettige gesprekken, waar het van het een over ging in het ander en geen vraag/antwoord. Uit die makkelijk lopende gesprekken heb jij alle belangrijke punten gefilterd. Jij vangt snel op wat voor iemand belangrijk is en als wij het gevoel niet goed konden omschrijven, kon jij dat wel goed samenvatten.

Ook buiten de tekstuele inhoud van de ceremonie denk jij met alles mee en sta je overal voor open. De globale lijn van de hele dag bespraken we met je en je had volop tips of vragen waar we nog wel even bij stil konden staan. Heel fijn.

Op de dag zelf is het ook helemaal top gegaan. Tijdens het speechen van Thom wilde de hond Hugo ook graag dichtbij blijven, dus pak jij hem wel vast. Jij ziet wat nodig is en doet alles wat je kan, het ging allemaal vanzelf.

Jouw speech was super, alles is benoemd waar het voor ons in het leven om draait, wat liefde voor ons betekent en wat voor ons belangrijk is. Jouw natuurlijke rust die je uitstraalt, de duidelijke manier van spreken in combinatie met de voorbereidende gesprekken hebben er voor gezorgd dat het voor ons echt een ceremonie is geworden waar je normaal gesproken alleen maar van durft te dromen.

Jannemijn, heel erg bedankt voor alles.
Liefs Thom en MarionArnoud en Roxanne

'Jij hebt ons verhaal zo natuurlijk verteld' 

Je hebt zoveel informatie verzameld bij ons en onze beste vrienden en familie en dit gemaakt tot een prachtig verhaal.

Met een lach en een traan was het zo persoonlijk! Jij hebt ons verhaal zo puur en natuurlijk verteld. Precies wat wij zochten in een BABS!!

Liefs Arnoud en Roxanne


Foto credits: Difining MomentsJoost en Dorine

'De ceremonie was prachtig'

Foto credtis: Met Licht Geschreven

Jannemijn nam uitgebreid de tijd in de, zeer prettige, gesprekken die we hebben gehad. Ze doet echt haar best en betrekt er ook de getuigen en familie van het bruidspaar bij, om zodoende een compleet plaatje te krijgen.

De ceremonie was prachtig en Jannemijn sprak erg vlot en spontaan. Ze wist de verhalen van de getuigen en familie op spontane wijze over te brengen op de gasten. Mede hierdoor was onze ceremonie er één om nooit te vergeten!

Liefs Joost en Dorine

Mooimenten

Jannemijn Leyten – 06 20609403