(Trouw) ceremonie

Wil je dat je met een grote glimlach terug denkt aan jullie ceremonie? Niet alleen omdat dit hét moment was waarop je definitief JA tegen elkaar zei maar ook omdat het zo’n betekenisvol moment was? Dat niet alleen jullie als bruidspaar er zo over denken maar ook jullie gasten? Kies dan voor mij als trouwambtenaar of ceremoniespreker. Jullie bepalen de sfeer, wat jullie belangrijk vinden en wat er zeker wel of niet aan bod moet komen. Ik zorg ervoor dat jullie ceremonie naar jullie wens is.

Als spreker neem ik niet alleen jullie maar ook de gasten mee in het verhaal, ik laat hen nogmaals ervaren en horen waarom jullie zo goed bij elkaar passen. Ik vind de juiste woorden om het gevoel wat jullie samen delen tastbaar te maken zodat iedereen met jullie mee kan genieten. Van de liefde die jullie voelen maken wij een olievlek die zich uitspreidt over deze speciale dag. 
Dát is waar een huwelijksceremonie om draait; het uitspreken van een diep verlangen om voor altijd bij elkaar te horen en dit te delen met de mensen die jullie liefhebben en koesteren.

"Ik maak het onuitgesprokene tastbaar."

Mooimenten

Jannemijn Leyten – 06 20609403