Werkwijze

Kennismaking

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden, maar face-to-face heeft mijn voorkeur. Ik leer jullie kennen maar jullie leren ook mij kennen. Er moet een klik zijn, we moeten er vertrouwen in hebben dat we samen kunnen bouwen aan een mooi moment. Een ceremonie die bij jullie en jullie wensen past.
Zien jullie het helemaal zitten, hebben jullie er zin in? Let’s do this!

 

Let's do this!

Brainstormen

We plannen een Mooimenten gesprek. Wie zijn jullie, waar dromen jullie van? Wat mag er niet ontbreken tijdens jullie trouwdag, welke mensen zijn dierbaar voor jullie en wat is er verder belangrijk voor een ceremonie waar jullie helemaal gelukkig van worden? 

Tijd voor huiswerk, jullie gaan individueel vragen beantwoorden over jezelf en elkaar. Dan wil ik graag een aantal dierbaren benaderen om ook bij hen informatie te verzamelen. Zo wordt de ceremonie echt een persoonlijk, intens mooi en treffend moment. Samen kijken we wat er eventueel nog meer nodig is om er een ceremonie van jullie dromen van te maken en hoe we dit het beste kunnen verwezenlijken.

Vorm geven

Jullie gaan aan de slag en appen, bellen of mailen mij wanneer nodig of als je een vraag hebt. Ik ben voor jullie bereikbaar. Met de informatie die ik tot dan toe heb verzameld begint het plan voor de ceremonie al vorm te krijgen. Het eerste contact met de gemeente wordt gelegd waar jullie gaan trouwen en samen maken we (indien nodig) ook het officiële gedeelte in orde.

Check

Een paar weken voor jullie trouwdag hebben we nog een verdiepend gesprek. Ik heb ondertussen veel informatie verzameld en samen gaan we nog een keer de diepte in om er zeker van te zijn dat het plaatje compleet is.

De Speech

Ik schrijf de speech, regel de gewenste randzaken en zorg ervoor dat jullie ceremonie precies is zoals jullie het willen. Ik duik in jullie verhaal en vind de woorden voor een spetterende ceremonie.

Trouwen

DE DAG! Het moment is eindelijk daar. Jullie gaan trouwen… De dag waar jullie al zo ontzettend lang van dromen, waarvan jullie een bepaald beeld hebben, waar jullie misschien wel zenuwachtig voor zijn maar vooral ontzettend veel zin in hebben.

Evalueren

Na een tijdje spreek ik jullie om te evalueren. Nabespreken is ook een onderdeel van mijn werkwijze. Waarom? Niets leuker dan toffe herinneringen ophalen, toch? We bellen nog een keer om na te genieten.

Mooimenten

Jannemijn Leyten – 06 20609403